Aalborg KREA-messe 

17.-18. februar 2024 kl. 10-16 (søn. 10-15)


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i det imponerende Gigantium i Aalborg.


Dette bliver ubestridt hele Nordjyllands største KREA-messe. Det er vi stolte af. Se mere her hvad du kan opleve i Gigantium.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere.  Og der er mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Aalborg, så kig forbi her er virkelig meget inspiration til alle. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille), så kan du klikke her og gå direkte i webshoppen og se hvilke standmuligheder der er tilbage: KLIK HER


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her kommer snart udstilleroversigt for KREA-messen. Så kig forbi.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Gigantium

Willy Brandts vej 31

9220 Aalborg


Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Lørdag kl. 10-16

Søndag kl. 10-15