Esbjerg KREA-messe 

4.-5. november 2023

kl. 10-16 lørdag

Kl. 10-15 søndagVi er stolte af at kunne byde velkommen til vores KREA-messe i Blue Water Dokken igen. Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser.


Sidste gang vi var i Esbjerg var det en kæmpe succes med masser af gæster. Derfor har vi denne gang udvidet messen til to dage - både lørdag og søndag. Og hvis du indløser entré lørdag kan du komme gratis ind søndag. Og det kan godt betale sig at komme begge dage, for vi har mange nye udstillere om søndagen, så der er endnu mere at opleve.


Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Der er altid en meget stor opbakning til messen i Esbjerg, så messen er allerede udsolgt på udstillersiden, men vi har mange andre byer vi kommer forbi, hvor du kan booke en stand.  Du kan klikke her, så går du til siden for udstillerinformation.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe i Esbjerg.


Vigtig trafikinfo da Gl. Vardevej er spærret hvis man kommer inde fra Esbjerg by:

Hvis man kommer fra øst kan man komme uden om vejarbejdet, ved at  dreje fra Storegade til højre ved Rema og følge Strandby Kirkevej, efter 365 drejes til højre igen ad spangsbjerg Kirkevej, følg denne  til gl. Vardevej hvor der drejes til venstre ad gl Vardevej.

Hvis man som besøgende kommer inde fra byen er der mulighed for parkering ved svømmestadion Danmark og i skoven ved siden af. Derfra er der kort gå afstand til Dokken.


Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Blue Water Dokken
Gl Vardevej 82

6700 Esbjerg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Klokken 10-16 lørdag

Klokken 10-15 søndag