På denne side finder du en masse praktisk information, så du kan komme ud og få nogle spændende oplevelser. Nemmere bliver det ikke. Her finder du priser vedrørende entré, hvad du kan finde på markederne og messerne, og en masse andet god information. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et eller flere af vores over 50 arrangementer i Danmark.


Jeg ønsker at være gæst på enten et marked eller en messe - hvad gør jeg?

Vi har løbende konkurrencer hele dagen med gavekort til standene eller nogle af deres flotte ting som præmier. 


Og vi har et stort KREA-hjørne, hvor vi stiller en masse kreative materialer gratis til rådighed. Her kan børn og barnlige sjæle sidde og lave en masse kreative ting - kun fantasien stætter grænser. Og alt det du laver, kan du tage med hjem som et minde. KREA-hjørnet og alle materialer er gratis, når først I har betalt entré. Husk børn under 14. gratis.


Du kan på de fleste messer opleve kunsthåndværkerne arbejde på standen og enkelte har workshops du kan deltage i.  Liste over udstillere offentliggøres typisk 30 dage før messens start og opdateres løbende, så husk at følge os på Facebook, så du får alle informationer. Du kan altid købe billet i døren og betale med kontant eller kreditkort. Vi tager ikke Mobile Pay. Messer over 2 dage er åbent 10-16 lørdag og 10-15 søndag. De koster 40,- i entré. Børn under 14 altid gratis entré. KREA-messer der har en dags varighed kører altid fra 10-16 og koster også kun 40,- i entré og børn under 14 gratis.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af de mange byer i Danmark, hvor vi kommer forbi med Danmarks største KREA-messe. Se hele listen på undersigen her på hjemmesiden: Aktuel oversigt.

Gæst på en KREA-messe?
Kunsthåndværk. Materialer. Hobbyartikler. Brugskunst.


Som gæst på en af vores KREA-messer oplever du udstillere fra hele landet som viser deres fineste kunsthåndværk, materialer, eller brugskunst. Det kan være pileflet, unika smykker, strik, garn, keramik, glaskunst, tegninger, malerier, trædrejere, ravsmykker, quilling, patch work og meget mere. 


Du kan både købe de færdige ting med hjem, eller måske nogle materialer og gå i gang selv. Du kan snakke med kunsthåndværkerne eller forhandlerne af materialer og få gode råd og tips. Og blive inspireret. Gæst på et loppemarked?
Loppefund. Kræmmerting. Second Hand tøj.


Som gæst på  loppemarkeder , oplever du alt det du kender. Her er unikke loppefund, porcelæn, tøj, smykker, LP´er, ja, alt hvad man kan drømme om. Så gå på spændende opdagelse imellem alle de gamle ting, find måske lige den retro-lampe, som vil gøre det fantastisk over dit spisebord.


Flere af vores loppemarkeder er også helt unikt kombineret med Food Market og Street Food. Når du først har betalt entré til loppemarkedet, har du adgang til det hele.

Så gå på opdagelse i en verden af lækre madspecialiteter, smag og køb med hjem, eller sæt dig med en øl og få maven mættet med noget godt streetfood. Det er en oplevelse for hele familien. Du kan følge os på Facebook for at se i hvilke byer, vi afholder det samtidigt.På loppemarkeder uden street food koster det altid kun 30,- at komme ind og børn under 14 år har altid gratis entré. Hvis der er også er street food med, er det typisk et endnu større arrangement, men koster alligevel kun 35,- i entré og børn under 14 altid gratis. Der er altid åbent fra 10-16 og du kan betale din entré ved døren med kontanter eller kreditkort.


Vi glæder os til at byde dig velkommen. Du ser hele oversigten over hvilke byer vi kommer i her: Aktuel oversigt

Telefon 61370000