Sted: Royal Stage

Tidspunkt: 10-16

Entré: kun 40,- og børn u. 14 gratis

Gratis drop-in workshops

Gratis KREA-borde til børnene

Konkurrencer hele dagen på billetten

Billetter sælges kun i døren på dagen.

Vi tager kreditkort og kontant men ikke Mobile Pay længere, da deres gebyrer er alt for høje og vi ønsker at holde omkostningerne nede, da vores KREA er for alle.


Hillerød - se her! På lørdag kl. 10.00 slår vi dørene op til den største KREA-messe vi nogensinde har afholdt i Hillerød - Royal Stage.

Der er endnu flere udstillere og stande end sidst. Vi har vokseværk så det knager.


Kom og oplev det kreative univers indenfor akvarel - Selvtid - som netop også lige har været aktuel i Løvernes hule - på stand 67.


Gå på inspiration iblandt de unikke kunsthåndværkere fra hele Danmark, eller betragt de arbejdende stande, deltag i workshops som for eksempel hos ARTivity på stand 62, som afholder en spændende og introducerende workshop, hvor du kan prøve kræfter med akvarelmaling.


Du kan også hele dagen male på keramik på KREAmiks stand (stand 37) og efterfølgende få dit lille kunstværk brændt.


Eller gå på opdagelse efter materialer til dit næste kreative projekt i blandt standene med materialer.


Her har du 150+ stande med udstillere fra hele Danmark. Her er alt hvad hjertet begærer af unikke kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops og meget mere.Oplev bl.a. Selvtid - netop aktuel i Løvernes hule

Du kan også vælge at parkere børnene ved de gratis KREA-borde for børn.


Her har du 150+ stande med udstillere fra hele Danmark. Her er alt hvad hjertet begærer af unikke kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops og meget mere.Hillerød KREA-messe 11.3.2023