Hillerød KREA-messe 

18. februar 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Hillerød. Og denne gang afholdes messen i den imponerende hovedarena - Royal Stage. Det betyder endnu flere udstillere end nogensinde før i Hillerød til KREA-messerne.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille), så kan du klikke her og gå direkte i webshoppen og se hvilke standmuligheder der er tilbage: KLIK HER


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her kommer snart udstilleroversigt for KREA-messen. Så kig forbi.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Royal Stage Hillerød

Milnersvej 39

3400 Hillerød

Åbningstider

Entré

Voksne: 50,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.