Aalborg KREA-messe (GIGANTIUM)

17.-18. februar 2024

kl. 10-16 lørdag

Kl. 10-15 søndag


Træd ind i magiens verden på vores KREA-ekstravaganza i den imponerende arena, GIGANTIUM! Vi ruller den røde løber ud for Aalborgs mest spektakulære KREA-messe, hvor kreativitet og inspiration går hånd i hånd.


GIGANTIUM, som navnet så kraftfuldt antyder, er ikke bare en arena - det er Aalborgs storslåede tempel for kreativ udfoldelse. Med plads til ikke mindre end 175 boder og adskillige tusinde gæster, er dette årets KREA-oplevelse du ikke vil gå glip af!


Dyk ned i Danmarks mest omfattende samling af sublime kunsthåndværkere, materialleverandører i særklasse, live arbejdende kunstværksteder, impulsive workshops, og KREA-borde for de små kreative sjæle. Vores KREA-messer er ikke blot begivenheder, de er familieoplevelser, tilgængelige til priser, der gør dem uimodståelige.


Tag chancen for at sikre dine billetter i forsalg (se nedenfor), og få en ekstra bonus! Vi sender dig nemlig automatisk en gratis billet til Nordjyllands Trafikselskab, så du kan rejse til og fra messen i stil med deres busser, der parkerer lige ved Gigantium.


Hold øje med denne side, da den løbende opdateres med et overblik over udstillerne og spændende præsentationer. Alle praktiske detaljer, fra adresse og kort til priser, finder du nederst på denne side. Det bliver et KREA-eventyr uden lige – mød os på Gigantium, hvor kreativitet får vinger!


Hvis du ønsker at være udstiller skal du først vælge dig en stand på dette link (et oversigtskort åbner). Klik her.


Dernæst kan du gå i webshoppen her og bestille din stand. Vær opmærksom på at hvis der i webshoppen står den er udsolgt, skal du vælge en anden stand: Klik her for webshop


Hvis du som udstiller ønsker at afholde workshop, så skal du blive skrive det til os i din tilmelding på webshoppen, så kontakter vi dig.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe. Billetter, klik her

Få messekataloget på din telefon her:

Forsalget er lukket da messen starter om 24 timer. MEN, du kan naturligvis købe billetter i døren hele dagen - begge dage. De koster stadig kun 40,- og børn under 14 gratis.

Kassen er åben fra 09.30 lørdag, så kom i god tid og indløs billet inden messen åbner kl. 10.00

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Gigantium

Willy Brandts vej 31

9220 Aalborg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Klokken 10-16 lørdag

Klokken 10-15 søndag