Aalborg KREA-messe (GIGANTIUM)

17.-18. februar 2024

kl. 10-16 lørdag

Kl. 10-15 søndagVi er stolte af at kunne byde velkommen til vores KREA-messe. For første gang i den imponerende arena GIGANTIUM.


Som navnet antyder, er det Aalborgs største venue, og her kan vi have hele 175 stande og plads til flere tusinde gæster. Vi glæder os til at slå dørene op for Aalborgs (og Nordjyllands) største KREA-messe.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser.


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere. Vi er ikke helt klar med programmet og den første udstillerliste endnu, men kig forbi løbende, vi har snart de første lister klar. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


En stand koster fra kun 800,- for hele weekenden. En almindelig stand måler 3x2 meter og der er 1 bord og 1 stol inkluderet.


Hvis du ønsker at være udstiller skal du først vælge dig en stand på dette link (et oversigtskort åbner). Klik her.


Dernæst kan du gå i webshoppen her og bestille din stand. Vær opmærksom på at hvis der i webshoppen står den er udsolgt, skal du vælge en anden stand: Klik her for webshop


Hvis du som udstiller ønsker at afholde workshop, så skal du blive skrive det til os i din tilmelding på webshoppen, så kontakter vi dig.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Gigantium

Willy Brandts vej 31

9220 Aalborg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Klokken 10-16 lørdag

Klokken 10-15 søndag